Lampen bruger cookies til at forbedre brugervenligheden og til at levere relevant indhold. Ved at fortsætte med at bruge webstedet, accepterer du, at vi bruger det. - Læs mere - Luk
lamp

LAMPAN.DK - LAMPER OG BELYSNING PÅ NETTO

Vi elsker belysning! Brug den rette belysning i dit hjem. Med en flot lampe og den rette belysning kan du forvandle stemningen i alle dine rum.

Lad os hjælpe dig med Belysning og Lamper, når du ønsker at løfte indretningen i dit hjem eller på dit kontor. Vi er eksperter i belysning og har et stort sortiment af klassiske lamper og flotte designerlamper.

Vi tilbyder hurtig levering, når du har brug for belysning til køkken, stue, badeværelse, gang og soveværelse eller udendørs.

lamp

VI ELSKER LAMPER OG BELYSNING – VELKOMMEN TIL LAMPAN.DK

Ved hjælp af fine lamper og den rette belysning kan du forandre stemningen i alle dine rum og i haven. Lampan.dk har det største udvalg af lamper og belysning på nettet. Her finder du et stort og prisbilligt sortiment af pæne lamper og lyskilder samt tilbehør fra kendte varemærker. I vores fysiske butik i Uddevalla har vi over 3000 designerlamper på lager. Du kan altid finde flotte lamper hos os.

  • Hurtig levering
  • Sikre betalingsmuligheder
  • 30 dages bytte- og returret

Over 3500 lamper til indendørs belysning, badeværelsesbelysning til det fuldendte badeværelse samt smart udendørsbelysning. Uanset om du er på udkig efter arbejdsbelysning, dekorativ belysning eller begge dele, er vi sikre på, at du finder dine favoritter, når du ser dig omkring hos os.

LYS ÅRET RUNDT

I den kolde og mørke vintersæson hjælper vi med at oplyse Norden med julebelysning og anden udendørsbelysning. Spred varme og glæde med en lysende gave. Vælg mellem charmerende børnelamper og smukt designede kvalitetslamper, og find personlige gaver til familie og venner. Køb dem nemt i din lampebutik på nettet.

ENERGIBESPARENDE LYSKILDER OG INSPIRERENDE BELYSNING

I dag handler valget af lyskilder om mere end bare lyset. Energiforbruget er også vigtigt, hvilket LED-belysningens fremmarch vidner om. Vi tilbyder et bredt sortiment af led-pærer. Hos os finder du desuden tips, inspiration og gode råd om belysning og lyssætning. Belysning har en stor indvirkning på vores miljøer, både inde og ude. Det har betydning for alt fra energi og fokus til tryghed og trivsel. Og desuden giver en gennemtænkt lyssætning mulighed for en virkelig vellykket indretning. Lys fremhæver, skaber kontraster i rummet, og giver liv til helheden. Læs mere i vores belysningsguide og se dig omkring i vores inspirationsgalleri.

KØB LAMPER OG BELYSNING ONLINE – DIN LAMPEBUTIK PÅ NETTET

Her handler du nemt og sikkert. Vælg og bestil det, du har brug for inden for lamper, lyskilder og tilbehør af forskellig art. Måske finder du også en gave til en, du holder af? Vi tilbyder sikre betalingsmuligheder og hurtig levering. Vælg den betalingsmåde, der passer dig: direkte betaling, faktura eller delbetaling via Walley Bank. Inden for 2-5 arbejdsdage leverer vi de varer, du har bestilt. Du får altid 30 dages bytte- og returret, når du handler hos os. Fri returfragt ved bytte og reklamation.

Hvis du har spørgsmål, eller er i tvivl om noget vedrørende bestilling eller levering, kan du kontakte os for hurtig og personlig hjælp. Slå på tråden, send os en e-mail, eller udfyld kontaktformularen. Vi anvender cookies for at forbedre oplevelsen på vores webside. Når du fortsætter med at anvende siden og handle hos os, kommer du til at opdage flere og flere fordele.

Tak, fordi du handler hos os!

Copyright © 2017 Magento, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.