Telefon kundeservice:  80 25 36 99 Lampan Sverige | Lampan.se Lampan Norge | Lampan.noLampan Suomi | Lampan.fi
  • Levering 2-5 dage
  • Åbent køb i 30 dager
  • Fri fragt over 1000 Dkk

BELYSNING I FOKUS

Vi har et rigtig godt udvalg af lamper, der passer godt til din personlige indretning. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp med lamper til dit hjem. Vi har altid fri fragt på alle bestillinger over 1000 kr. I vores menu kan du navigere rundt i vores store sortiment. Hos os kan du altid finde en flot lampe. Husk at følge os på Facebook og Instagram.

BADEVÆRELSESBELYSNING

Belysning i badrummet I et badeværelse bør der være tre forskellige belysningsfunktioner. En lyskilde ved spejlet, som giver godt lys i ansigtet, en lampe i loftet for at give et godt lys, når man gør rent på badeværelset, og til sidst også belysning, som skaber lidt hygge i badeværelset – gerne med lysdæmper

Se vores badeværelsesbelysning

UDENDØRSBELYSNING

Utomhusbelysning Selv om sommerperioden ikke er så lang, er der stadig behov for god belysning udenfor. Et belysningspunkt ved hoveddøren, LED-lys ved passager og gangstier omkring huset samt til udendørsrum til de sene aftener. Til dem, der har en udestue eller pavillon, er der også brug for et godt udvalg af lamper.

Se vores udendørsbelysning

BORDLAMPER

Bordslampor med bra belysning Desværre glemmer mange af os, hvor vigtigt det er med god bordbelysning. Bordlamper hjælper, så man ikke anstrenger øjnene så meget. Det er især vigtigt, eftersom så mange af os sidder ved computeren. Køb en god bordlampe, der giver en god belysning, så du slipper for irriterende hovedpine.

Se vores bordlamper

GULVLAMPER

Bra ljus med golvlampor Præcis som bordlamper er gulvlamper også vigtige for at give et afbalanceret lys, der aflaster øjnene, fx når du læser. En gulvlampe giver ikke alene god belysning, men den kan også være en fin indretningsdetalje i rummet.

Se vores gulvlamper

LYSKILDER

Ljuskällor med bästa kvalité Tidligere skulle lyskilder (fx glødepærer) bare give et godt lys. I dag handler det om mere end det. I dag skal lyskilder give dig billig drift, når du vælger LED-belysning. Det er noget, vi er rigtig dygtige til. Desuden har vi et bredt sortiment af LED-pærer at vælge imellem

Se vores lyskilder

HAVEBELYSNING

Vacker belysning för trädgården I dag er det nemmere at skabe en smuk udendørsbelysning i haven. Vi har belysningssystemer, der anvender 12V og 24V, som du selv kan tilslutte, så du får et flot effektlys uden at anvende en elektriker.

Se vores havebelysning

SKRIVEBORDSLAMPER

Skrivbordsbelysning Hvad blev der af skrivebordslampen? Det virker som om, mange har glemt, hvor vigtigt det er med god lysspredning. Vi hjælper dig med at finde den rette skrivebordslampe, som giver dig det bedst mulige lys og samtidig er rigtig flot.

Se vores skrivebordslamper ...

Plafonder

Våra vackra plafonder Ind imellem er loftrummet begrænset, og da er plafonder et oplagt valg til god belysning. Vi har et stort udvalg af plafonder. Hos os på Lampan finder du det største udvalg af plafonder, der giver et rigtig godt lys. .

Se vores plafonder
Luk